Viestinnän ja johtamisen valmennukset auttavat organisaatiotasi uudistamaan toimintaansa ja toteuttamaan strategiaansa.
 

KEHITY TARINANKERTOJaNA

Avainhenkilöistäsi tulee taitavia tarinankertojia, joilta löytyy sopiva tarina niin henkilöstön motivoimiseen kuin kumppanien vakuuttamiseen. Valmennuksessa avainhenkilösi mm. oppivat vaikuttavan tarinan reseptin, inventoivat ja suunnittelevat työtään tukevia tarinoita sekä harjoittelevat tarinan kertomista live-yleisölle omista vahvuuksistaan käsin.

Valmennus/valmennusohjelma sopii johtajille ja asiantuntijoille. Ryhmä- ja yksilövalmennukset.

Kysy lisää!

 

KASVA SOSIAALISEN MEDIAN
LÄHETTILÄäksi tai evankelistaksi

Lähettiläsohjelman tuloksena asiantuntijasi ja johtajasi näyttävät ja kuulostavat ammattimaisilta sosiaalisessa mediassa ja tekevät organisaatiotasi tunnetummaksi ja halutummaksi. Organisaation ydintarina ja viestintäsuunnitelma antavat tekemiselle suunnan, ja jokainen osallistuja laittaa sosiaalisen median profiilinsa ja viestintäsuunnitelmansa kuntoon. Kanavia voivat olla esim. LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube ja omat mediat.

Evankelistaohjelmassa mennään monta askelta pidemmälle. Mielipidevaikuttajiksi haluaville räätälöidään heidän tarpeidensa mukainen kokonaisuus. Valmennus voi sisältää esim. vaikuttamisfoorumeiden sparrausta, mobiilivideoiden ja minicastien konseptointia sekä äänenkäytön valmennusta.

Valmennus/valmennusohjelma sopii johtajille ja asiantuntijoille. Ryhmä- ja yksilövalmennukset.

 

Kysy lisää!

KEHITY VIDEOKERTOJaNA JA
MOBIILIVIDEOIDEN TEKIJÄNÄ

Valmennettavat oppivat kertomaan tarinoita videolla ja tekemään napakoita mobiilivideoita erilaisiin tilanteisiin - osaksi oppimateriaalia, koulutusta, muutoshanketta, viestintää tai vaikka seminaaria. Valmennuksessa pureudutaan mm. vaikuttavan tarinan reseptiin, tarinankerrontaan videolla sekä oman mobiilivideon suunnittelemiseen ja tekemiseen. Taidot karttuvat tekemällä!

Valmennus/valmennusohjelma sopii esim. viestijöille, opettajille, kouluttajille, henkilöstön kehittäjille ja muutosagenteille. Ryhmä-ja yksilövalmennukset.

Kysy lisää!

 

VIESTIJÄSTÄ TARINASPARRAAJAKSI

Viestijäsi ottavat haltuunsa uusia työkaluja organisaatiokulttuurin ja vuorovaikutuksen uudistamiseen. He osaavat tuoda tarinankerronnan osaksi viestinnän ja johtamisen suunnitelmia ja tehdä tarinat eläviksi muiden kanssa. Viestijäsi paitsi tuottavat tarinavideoita ja kenties tarinapodcastejakin, myös valmentavat organisaatiosi avainhenkilöistä luontevia tarinankertojia.

Valmennus/valmennusohjelma sopii viestijöille ja viestintäpainotteisissa tehtävissä toimiville ammattilaisille. Ryhmävalmennukset.

Kysy lisää!

 

EVERYTHING DISC®-PROFIILIT:
KEHITY Vuorovaikuttajana jA JOHTAJANA

Asiantuntijasi ja johtajasi oppivat rakentamaan luottamusta erityyppisten ihmisten kanssa, mikä johtaa parempaan yhteistyöhön ja tuloksiin. DISC-profiilit ja yhteiset keskustelut antavat yhteisen sanaston ja työkaluja oman ja muiden käyttäytymistyylien ymmärtämiseen, sujuvaan vuorovaikutukseen ja tehokkaaseen yhteistyöhön sekä haastavien tilanteiden ratkaisemiseen.

Maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin perustuvat Johtajuusprofiili ja VST-malli (Vision luominen, Sitoutumisen saavuttaminen ja Toteutuksen varmistaminen) auttavat kehittämään omaa johtamistyyliä järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti. 

Profiilit ja valmennukset sopivat johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille. Ryhmä- ja yksilövalmennukset.

Kysy lisää!

 

TARPEIDESI MUKAINEN
VALMENNUS/VALMENNUSOHJELMA

Kerro tarpeistasi ja toiveistasi, niin räätälöimme organisaatiollesi sopivan valmennuspaketin. Ota yhteyttä!

 

Tutustu myös viestinnän suunnittelu - ja sisältömarkkinointipalveluihimme. Joko organisaatiollasi on visuaalisesti esitetty ydintarina?