Tuoreimmat kuulumisemme löydät täältä.

24.4.2018
SYKSYN 2018 TOIVEUUSINTA: TARINANKERRONTA DIGIAJASSA

Seuraava viestinnän Tarinankerronta digiajassa -koulutusohjelma alkaa lokakuussa 2018. Tarinankerronnan strategian, käytännön ja valmennuksen oppien lisäksi ohjelmaa on maustettu ajankohtaisilla teemoilla, mm. mediaympäristön tuntemisella sekä tarinoiden pohjalta kumpuavan keskustelun rakentavalla ohjaamisella.

Mukana on myös uusia asiantuntijavieraita, esim. sisältöpäällikkö Tomi Laine kertoo, miten vastuullisesti toimiva Kotipizza on tehnyt menestyksekästä tarinankerrontaa, ja dosentti, sosiaalisen median tutkija Janne Matikainen Helsingin yliopistosta pureutuu rakentavaan vuorovaikutukseen sosiaalisessa medíassa.

Lue lisää ja katso videot:

Tiina-Emilian kehitystarina Kirjoittajasta videotarinoiden taitajaksi sekä muiden osallistujien kokemuksia kevään 2018 ohjelmasta
HY+:n Tarinankerronta digiajassa -koulutusohjelma

Mukaan ehdit 9.11.2018 mennessä!

#tarinankerronta #hyplus #digiviestintä #koulutus #tkd02

1.9.2017
Tarinankerronta digiajassa ALKAA

Tämä koulutusohjelma sai alkunsa, kun ALTUsparksin Katja Alaja ja Johanna Tuutti pistivät päänsä yhteen elokuvaohjaaja Salla Sorrin ja Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+:n kanssa. Ainutlaatuinen uutuus yhdistää tarinankerronnan strategian, käytännön ja valmennuksen.

Viestijänä otat organisaation tarinankerronnan ja yritystarinan luomisen haltuun tavoitteellisella, suunnitelmallisella ja valmentavalla otteella. Saat teorioita, malleja ja työkaluja video- ja podcast-tarinoiden ketterään ja kekseliääseen suunnitteluun ja tekemiseen sekä tarinankertojien valmentamiseen. Heidän kanssaan teet eläväksi organisaation suuren tarinan. Koulutusohjelma alkaa 6.2.2018.

#tarinankerronta #hyplus #digiviestintä #koulutus #tkd01

Lue lisää ja ilmoittaudu 18.1.2018 mennessä:
HY+:n Tarinankerronta digiajassa -koulutusohjelma

 

21.11.2017
Katja ALAJA procomin OMA media -kilpailun tuomaristossa 

ALTUsparksin tarinankertoja, valmentaja, kehittäjä Katja Alaja toimi tuomarina ProComin Oma Media -kilpailussa. Siinä palkittiin vuoden parhaat sidosryhmä- ja henkilöstömediat.

Alaja kiinnitti erityistä huomiota omien medioiden konsepteihin ja tarinankerrontaan. 

"Oli hienoa, että kirjoitettujen tarinoiden lisäksi tarinoita kerrottiin elämyksellisillä videoilla ja podcasteilla. Esimerkiksi Sitran tarinaa mäkihypyn harjoitteluun kehitetystä spedelingosta oli elävöitetty videopätkällä, ja VR Trackin podcastissa työntekijä kertoi työtapaturmasta."

Printtitarinoista jäi mieleen Aalto Yliopiston lehden tarina, jossa opiskelija kertoi tapahtuman järjestämisen mutkista. 

"Siinä ei säästelty vaikeuksista kertomista. Tässä on muilla opittavaa, etteivät tarinat maistu äiteliltä."

Lue lisää Oma Media -kilpailusta