Katja Alaja.jpg

KATJA ALAJA,
tarinankertoja, valmentaja, Kehittäjä perustajaosakas, VTM

"Oi ihanaa, olen tehnyt näitä perunoita tällä sinun reseptilläsi", mummo kehuu Marion-lehteä. 10-vuotiaan tytön kasvoilla välkehtii leveä hymy. Tästä hetkestä alkaa kasvuni viestijänä.

Polulleni kuuluu mm. viestinnän kehittämistehtäviä Tiedossa, kampanjaviestintää Elisabeth Rehnin presidentinvaalikampanjassa, sisältömarkkinointia Vattenfallissa ja tarinankerrontaa free-toimittajana.

Vuosien saatossa näkemykseni viestinnän kipupisteistä ja intoni kehittää muiden kokeilunhaluisten kanssa sen kun vahvistuivat. Siitä avautui uusi haara: valmentajana, kehittäjänä ja yrittäjänä saan auttaa ammattilaisia ja organisaatioita ylittämään itsensä viestijöinä - joka päivä.

Johanna Tuutti.jpg

JOHANNA TUUTTI
VALMENTAJA, KEHITTÄJÄ,COACH
PERUSTAJAOSAKAS, FM, VPK

Ihminen kiehtovana luontokappaleena, kehittyminen ja teknologia. Siinä ovat tarinani sankari, hänen tavoittelunsa ja työkalu, jota hän jatkuvasti hioo terävämmäksi.

Olen taustaltani partiolainen ja lukemista ja yhdessä oppimista rakastava humanisti, joka kasvoi asiakaskeskeiseksi ICT-viestijäksi IBM:ssä ja laatutietoiseksi konsultiksi Promotivassa. Metsä Group kutsui minut metsänkasvattajan ja puunjalostajan tarinaan 15 vuodeksi.

Koko työurani olen auttanut johtajia, myyjiä, markkinoijia ja asiantuntijoita kehittämään viestintätaitojaan yksilöinä ja tiimeinä. Valmentamisen ja coachingin menetelmät löydettyäni tiesin tulleeni kotiin. Mitä sinun tiimisi haluaa oppia viestinnästä, vuorovaikutuksesta ja tarinankerronnasta?

 

KUMPPANIMME

"Millainen valmennus tai projekti, sellainen tiimi." 

Kokoamme kuhunkin valmennukseen, valmennus- tai muutosohjelmaan ja projektiin osaavan ja motivoituneen tiimin verkostostamme. Verkostoomme kuuluu mm. henkilöstön kehittäjiä, elokuva- ja video-ohjaajia, äänenkäytön ja esiintymisen ammattilaisia, kirjoittajia sekä analyytikkoja.