Tulevaisuuden Suomi, osallistamisen ja tarinankerronnan mestari. Sen eteen teemme töitä ALTUsparksissa.

VISIOMME

Tulevaisuuden Suomi, osallistamisen ja tarinankerronnan mestari. Sen eteen teemme töitä ALTUsparksissa.

Yhteisen tarinan innoittama, avoimesti vuorovaikuttava ja yhdessä tekevä organisaatio tekee tuloksia. Se uudistuu, onnistuu ja menestyy. Siksikin, ettei se käperry sisäänpäin, vaan luo yhteistä tarinaa henkilöstön lisäksi asiakkaiden, kumppanien ja sidosryhmien edustajien kanssa.

Miksi? Koska yhdessä elettävä tarina sitouttaa organisaation arvoihin ja toimintaan ja voimauttaa näkemään tulevaisuuden mahdollisuuksia. Koska yhdessä tekeminen synnyttää merkityksellisyyden tunteita ja yhteenkuuluvuutta ja ravitsee suhteita.

MISSIOMME

Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittymään osallistamisen ja tarinankerronnan mestareiksi.

Kehittäjinä ja valmentajina autamme johtoa, viestijöitä ja kehittäjiä rakentamaan organisaatiolleen vaikuttavan ydintarinan, joka näkyy ja kuuluu kuvina, teksteinä, videoina ja vaikka podcasteina.

Jotta ydintarina alkaa elää, tarvitaan taitavasti vuorovaikuttavia lähettiläitä ja tarinankertojia. Autamme sytyttämään avainhenkilöissä tämän kipinän ja oppimaan tarvittavat viestintä- ja  vuorovaikutustaidot. Jos tarvitset lisäkäsiä, suunnittelemme ja tuotamme tarvitsemasi sisällöt.

Lyhyesti: kehitämme konsepteja, ohjelmia ja valmennamme organisaatioita ja ryhmiä, johtajista työntekijöihin.

Olemme valmentaneet ammattilaisia ja organisaatioita oppimaan uusia tapoja viestiä, vuorovaikuttaa, osallistaa ja johtaa koko työuramme. Lisäksi meillä on vankka tausta viestinnän johtamisesta, suunnittelemisesta ja tekemisestä.

Aloitetaanko?