Autamme organisaatiotasi konseptoimaan, suunnittelemaan, projektoimaan, mittaamaan, analysoimaan ja kehittämään viestintäänsä.


Organisaation ydintarina:
TYÖPAJAt, KONSEPTIT, TYÖKALUT & VALMENNUKSET

Ydintarina yhdistää organisaatiosi historian, nykyhetken ja tulevaisuuden sekä osallistaa työntekijäsi ja sidosryhmäsi luomaan merkityksiä, uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Tämä tarina viestii yhteisösi tarkoituksen, arvot ja vision ymmärrettävästi ja inspiroivasti, mikä synnyttää samaistumisen, yhteenkuuluvuuden ja merkityksellisyyden tunteita. 

Autamme luomaan vahvuuksille perustuvan ydintarinan, jolla organisaatiosi erottuu kilpailijoista. Ideoimme ja konseptoimme tämän tarinan kirjoituksiksi, kuviksi, videoiksi ja jopa podcasteiksi. 

Suunnittelemme valmennusohjelmat, jotka aktivoivat organisaatiosi uskottavimmat tarinankertojat, työntekijäsi ja lähettilääsi, rakentamaan tarinaa omalla äänellään. Omien työpäivien tekemiset ja oivallukset taipuvat pieniksi tarinoiksi.

Opastamme sosiaalisen median viestinnän ja vuorovaikutuksen, hallinnan sekä analysoinnin työkalujen käyttöön.

Kysy lisää työpajoista!

 

viestintäSUUNNITELMA

Onko tulevalla muutosohjelmallasi tai projektillasi jo osallistavan johtamisen ja viestinnän suunnitelma? Sisältäähän prosessi johtajien, esimiesten ja muutosagenttien valmentamisen? Suunnitelma joustaa tarpeidesi mukaan, ja voi sisältää myös esim. intranetin ja sisäisen somen suunnittelua. 

Kysy lisää viestintäsuunnitelmasta!

 

sisältömarkkinointi:
VIDEO- JA PODCAST-SISÄLLÖT, tekstit

Hyvä viestintäsuunnitelma tarvitsee hyvän toteutuksen. Jos omat resurssisi kaipaavat vahvistusta, pyydä meidät konseptoimaan, suunnittelemaan ja tuottamaan sisältöjä rinnallesi. Videot, podcastit, minicastit ja tekstit syntyvät osaavan ja notkean verkostomme siivittämänä. Tehokas suunnittelu takaa, että esim. jostakin valmennuksesta tai tilaisuudesta syntyy sisältöjä useaan kanavaan. Ja se jos mikä säästää kaikkien aikaa.

 Kysy lisää sisältömarkkinoinnista!

 

kehittämisen sparraus

Kun organisaatiosi ammattiviestijä kaipaa sparraavaa kumppania, autamme mielellämme. Voimme esim. ideoida viestintä- ja  valmennussuunnitelmia yhdessä.

Kysy lisää sparrauksesta!